Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
         Home
Welkom op onze site !Roelfsema voegers is specialist in alle soorten voegwerken knip/snij/borstel/kam/glad & schaduwvoeg.

Wat zijn de kenmerken van ons bedrijf? Door bij elke nieuw project een persoonlijke benadering toe te passen waarbij de klant de wensen kenbaar maakt en deze wensen door ons volgens afspraak worden uitgevoerd breid het klantenbestand van Roelfsema voegers zich uit.

Ons motto is kom afspraken na en laat de klant niet onnodig lang wachten.

Ieder gevel heeft zijn eigen kenmerk waar het voegwerk naar aangepast wordt, het voegwerk bepaalt immers de uitstraling van de gevel. De kleur en type voeg is hierbij van groot belang het komt de uitstraling van het pand ten goede. Het is van belang bij het voegen te kiezen voor het juiste type voeg en mortel samenstelling. Hierbij kan men kiezen uit verschillende kleuren voegmortel. Bij nieuw voegwerk is het van belang een uiterste nazorg te verrichten. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats.

Wij adviseren u graag in uw keuze en maken een vrijblijvende offerte voor u op. Indien u meer informatie wenst, of een offerte wilt aanvragen, kunt u hier klikken om verder te gaan naar ons contact formulier.